Direct mailing

Van idee tot deurmat. Een mailing wordt veelal in de vorm van een brief, folder of briefkaart verstuurd. Het is een uitnodiging of aanmoediging om van een aanbod gebruik te maken. Het voordeel van direct mail is dat het mailstuk zich richt tot een vooraf geselecteerd publiek. Daardoor is direct mail een zeer directe manier van marketing en uiterst effectief.

Totaalaanbieder van dm-traject
Een uitstekende reputatie in direct mail
Totaalaanbieder van dm-traject

Complexe mailings maar ook eenvoudige uitvoeringen vragen om nauwkeurigheid en deskundigheid. Njoy Media verzorgt het traject van A tot Z en biedt daarmee het gemak van een totaaloplossing! Je hebt er geen omkijken naar! Wij werken snel en efficiënt en zorgen voor afstemming op uw persoonlijke wensen. Graag denken wij mee om het maximale uit uw mailing te halen. Met ons innovatieve machinepark en gemotiveerde medewerkers staan wij garant voor een snelle verwerking van uw mailing.

Een uitstekende reputatie in direct mail

Njoy Media beheerst het volledige direct-mail traject, van printen tot en met fulfilment en transport. Wij garanderen topkwaliteit met inachtneming van de internationaal geldende ISO-eisen. Wij werken snel en zijn vakbekwaam. Het leveren van service en kwaliteit vinden wij cruciaal en desondanks hanteren wij een scherpe prijsstelling. Bij tal van kleine en grote opdrachtgevers hebben wij een uitstekende reputatie verworven. Ook zij beschouwen ons als een grote toonaangevende partij in de dm-branche.

Ballonnen
Roll-up banner
Menu